Vols jugar ?

apuntarse3

Si t'agrada el Fútbol Americà no ho dubtis. Contacte amb nosaltres i t'explicarem com pots ser un Falcó més. Si tens entre 16 i 18 anys pots formar part del nostre equip Cadet. Si tens entre 18 i 20 anys pots formar part del nostre equip Junior, i si tens més de 20 anys, no ho dubtis, vine i forma part del nostre equip senior.

 

Vine, prova-ho i queda't !!

falco rb Salt Falcons
Benvinguts a la web oficial del primer equip de fútbol americà de la província de Girona.
Fundats l’any 1989, els Falcons som l’equip referent del fútbol americà a Girona, i el tercer equip més antic de l’estat amb una activitat ininterrumpuda durant 25 temporades.

Notícies

La semifinal ha estat el pitjor partit que els Falcons han jugat en tota la temporada i l'únic en el que no han estat capaços de competir. El repte era complicat, davant estaven els Bocs, el millor equip de la competició en la fase regular, amb més jugadors a la banqueta i sense cap baixa important. Els saltencs afrontaven el matx conscients que només un partit perfecte els permetria lluitar per la victòria, però les baixes i les lesions durant el partit van ser un llast massa difícil de superar per un equip farcit de rookies. 

nil vs hornets

Els Bocs anotaven en la primera possesió del partit i els Falcons perdien el seu fullback titular, Isidre Cuartero, només començar el primer quart. Amb un joc sòlid els locals aconseguien arribar a la mitja part amb un còmode avantatge de quatre anotacions, dues d'elles arribades després de big plays: un bon retorn de punt i un pase amb el que el receptor va creuar tot el camp per anotar.

A la represa els gironins van decidir arriscar i jugar desde la formació shotgun per mirar de moure la pilota per l'aire. El primer drive va ser impecable i en Nil Sicart, en funcions de receptor, va aconseguir l'únic touchdown dels Falcons. A partir d'aquí els Bocs es van ajustar en defensa i van aconseguir interceptar fins a quatre pases, acabant així amb les esperances dels Falcons. Els saltencs van acabar el partit amb només 12 efectius i molt mermats físicament, encaixant una dura derrota en un partit sense història (49-7). 

Salt Falcons, el meu equip, el teu equip