Vols jugar ?

apuntarse3

Si t'agrada el Fútbol Americà no ho dubtis. Contacte amb nosaltres i t'explicarem com pots ser un Falcó més. Si tens entre 16 i 18 anys pots formar part del nostre equip Cadet. Si tens entre 18 i 20 anys pots formar part del nostre equip Junior, i si tens més de 20 anys, no ho dubtis, vine i forma part del nostre equip senior.

 

Vine, prova-ho i queda't !!

falco rb Salt Falcons
Benvinguts a la web oficial del primer equip de fútbol americà de la província de Girona.
Fundats l’any 1989, els Falcons som l’equip referent del fútbol americà a Girona, i el tercer equip més antic de l’estat amb una activitat ininterrumpuda durant 25 temporades.

El club

A l'any 1989 un professor de l'institut de Salt, en Joan Coderch, va decidir crear un equip de futbol americà a Salt. En aquell moment a Catalunya només hi havia 4 equips (els Búfals de Poble Nou, Els Barcelona Boxers, els Pioners de l'Hospitalet i els badalona Drags), així que som el cinquè equip en antiguitat a Catalunya.

A l'any 1989 els Salt Falcons van participar per primera vegada en una competició oficial. Va ver a la Supercopa, organitzada per la Federació Catalana de Futbol Americà.

91-92

A l'any 1992 els equips espanyols es van dividir en dues competicions que no tenien res a veure entre elles: La SFL i la LLiga Catalana. Els Salt Falcons van finalitzar en 5è lloc a la Lliga Catalana.

A l'any 1993 es va crear la RFL, una competició per equips sense jugadors profesionals. Els Salt Falcons van participar a la RFL i van juanyar la final davant els Argentona Bocs.

Finalment a l'any 1995 les competicions espanyoles es van tornar a juntar i es va crear la LNFA i la LCFA. Des de llavors els Salt Falcons participen a la LCFA.

 

Salt Falcons, el meu equip, el teu equip