Vols jugar ?

apuntarse3

Si t'agrada el Fútbol Americà no ho dubtis. Contacte amb nosaltres i t'explicarem com pots ser un Falcó més. Si tens entre 16 i 18 anys pots formar part del nostre equip Cadet. Si tens entre 18 i 20 anys pots formar part del nostre equip Junior, i si tens més de 20 anys, no ho dubtis, vine i forma part del nostre equip senior.

 

Vine, prova-ho i queda't !!

falco rb Salt Falcons
Benvinguts a la web oficial del primer equip de fútbol americà de la província de Girona.
Fundats l’any 1989, els Falcons som l’equip referent del fútbol americà a Girona, i el tercer equip més antic de l’estat amb una activitat ininterrumpuda durant 25 temporades.

logo flag nou 

FLAG ACCIÓ, és el programa de promoció del flag football de la Federació catalana de futbol americà. És un programa de 4 temporades 2008-2012,  el seu objectiu és donar suport material i assessorament tècnic a totes les iniciatives surgides de les escoles i clubs per a practicar el flag football. Realitzem diferents activitats que van des de fer demostracions en classes d'educació física a  l'organització de tornejos, el suport a competicions federatives o la participació al Campus "CIATE" del PLA CATALÀ ESPORT A L'ESCOLA .


FLAG ACCIÓ, funciona com una xarxa d'iniciatives, les quals tenen els seus propis ritmes de desenvolupament, és per això que és una organització que prioritza la participació i el "networking".  
Actualment hi ha 22 iniciatives (amb 1 equip o més) de flag football a Catalunya, dividides entre les modalitats de sub-13, sub-15, sub-18 i open.

Si vols fer un equip de flag a la teva escola, o simplement vols fer unes demostracions a les classes d'educació física, contacte amb nosaltres i t'ajudarem en tot el que faci falta. Recorda que no et caldrà comprar res, ja que entre el nostre club i el prgrama de Flag Acció de la Federació et proporcionarem tot el que et faci falta per tal que l'activitat de promoció sigui un èxit.

Salt Falcons, el meu equip, el teu equip