Vols jugar ?

apuntarse3

Si t'agrada el Fútbol Americà no ho dubtis. Contacte amb nosaltres i t'explicarem com pots ser un Falcó més. Si tens entre 16 i 18 anys pots formar part del nostre equip Cadet. Si tens entre 18 i 20 anys pots formar part del nostre equip Junior, i si tens més de 20 anys, no ho dubtis, vine i forma part del nostre equip senior.

 

Vine, prova-ho i queda't !!

falco rb Salt Falcons
Benvinguts a la web oficial del primer equip de fútbol americà de la província de Girona.
Fundats l’any 1989, els Falcons som l’equip referent del fútbol americà a Girona, i el tercer equip més antic de l’estat amb una activitat ininterrumpuda durant 25 temporades.

veterans 1

Equip de veterans a la propera temporada !!

Durant els 23 anys d'història del club hem tingut equips senior, cadet i junior, però la nostra activitat esportiva ha estat majoritàriament centralitzada entorn a l'equip senior. Esperem que en la propera temporada es produeixi un gran canvi en el club, gràcies a l'empenta de varis antics jugadors que han decidit donar un cop de mà per a tirar endavant aquest club.

Una de les novetats que preparem és la creació d'un equip de "veterans". La idea és buscar un dia i hora d'entrenament i reunir a tots aquells antics jugadors que desitgin continuar amb contacte amb el club i amb el nostre esport, el futbol americà. Ja hi ha altres clubs que tenen equips de veterans, i si bé la intenció en aquest moment no és crear una lliga, si que podriem disputar alguns partits amb "els antics rivals". Si t'atrau la idea, contacte amb nosaltres i et mantindrem informat d'aquesta iniciativa.

Si tens ganes de jugar a futbol americà, no ho dubtis. Si tens més de 13 anys segur que hi ha cabuda per a tú en alguna de les modalitats i categories.

veterans 5 veterans 3 veterans 4
Salt Falcons, el meu equip, el teu equip