Vols jugar ?

apuntarse3

Si t'agrada el Fútbol Americà no ho dubtis. Contacte amb nosaltres i t'explicarem com pots ser un Falcó més. Si tens entre 16 i 18 anys pots formar part del nostre equip Cadet. Si tens entre 18 i 20 anys pots formar part del nostre equip Junior, i si tens més de 20 anys, no ho dubtis, vine i forma part del nostre equip senior.

 

Vine, prova-ho i queda't !!

falco rb Salt Falcons
Benvinguts a la web oficial del primer equip de fútbol americà de la província de Girona.
Fundats l’any 1989, els Falcons som l’equip referent del fútbol americà a Girona, i el tercer equip més antic de l’estat amb una activitat ininterrumpuda durant 25 temporades.

Què és el Futbol Flag ?

  • Sense proteccions
  • Sense cascs
  • Sense contacte
  • Sense placatges, bloquejos ni caigudes

Només diversió

El futbol flag és una versió de 5 contra 5 sense contacte del futbol americà. Els jugadors de qualsevol edad poden disfrutar fent passades, rebent la pilota i corrent en un partit de futbol flag.

En el Futbol Flag els equips fan servir passades i carreres per avançar en una sèrie de jugades o downs. Una jugada acaba quan al jugador que porta la pilota se li treu un dels mocadors que porten penjant d'un cinturó

El futbol flag promou la participació i la diversió. Tots participen i contribueixen, sense importar la seva envergadura física o la seva edad. És un joc sencill, fàcil i ràpid d'apendre. Només cal una pilota i imaginació.

 

Salt Falcons, el meu equip, el teu equip