Vols jugar ?

apuntarse3

Si t'agrada el Fútbol Americà no ho dubtis. Contacte amb nosaltres i t'explicarem com pots ser un Falcó més. Si tens entre 16 i 18 anys pots formar part del nostre equip Cadet. Si tens entre 18 i 20 anys pots formar part del nostre equip Junior, i si tens més de 20 anys, no ho dubtis, vine i forma part del nostre equip senior.

 

Vine, prova-ho i queda't !!

falco rb Salt Falcons
Benvinguts a la web oficial del primer equip de fútbol americà de la província de Girona.
Fundats l’any 1989, els Falcons som l’equip referent del fútbol americà a Girona, i el tercer equip més antic de l’estat amb una activitat ininterrumpuda durant 25 temporades.

home caware

Equip cadet i junior per a la propera temporada !!

Durant els 23 anys d'història del club hem tingut equips senior, cadet i junior, però la nostra activitat esportiva ha estat majoritàriament centralitzada entorn a l'equip senior. Ha arribat el moment de fixar unes bones bases per tal de proporcionar a l'equip senior els jugadors necessaris per a garantir l'èxit esportiu en els propers anys. Això només hi ha una manera d'aconseguir-ho, i és creant una bona base en les categories d'iniciació. És per això que hem engegat el projecte d'equip cadet i junior per poder competir la propera temporada en aquestes dues categories.

Si tens ganes de jugar a futbol americà, no ho dubtis. Si tens més de 13 anys segur que hi ha cabuda per a tú en alguna de les modalitats i categories.

Durant el més de maig organitzarem un dia del futobl americà, per tal d'acostar aquest esport a tot el jovent de Salt, Girona i rodalies. Si vols estar-ne informat, envia un correu a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i t'avisarem de les activitats previstes.

home condition home heat home injuryp
Salt Falcons, el meu equip, el teu equip