Vols jugar ?

apuntarse3

Si t'agrada el Fútbol Americà no ho dubtis. Contacte amb nosaltres i t'explicarem com pots ser un Falcó més. Si tens entre 16 i 18 anys pots formar part del nostre equip Cadet. Si tens entre 18 i 20 anys pots formar part del nostre equip Junior, i si tens més de 20 anys, no ho dubtis, vine i forma part del nostre equip senior.

 

Vine, prova-ho i queda't !!

falco rb Salt Falcons
Benvinguts a la web oficial del primer equip de fútbol americà de la província de Girona.
Fundats l’any 1989, els Falcons som l’equip referent del fútbol americà a Girona, i el tercer equip més antic de l’estat amb una activitat ininterrumpuda durant 25 temporades.
open 2
logo flag nou 

FLAG ACCIÓ, és el programa de promoció del flag football de la Federació catalana de futbol americà. És un programa de 4 temporades 2008-2012,  el seu objectiu és donar suport material i assessorament tècnic a totes les iniciatives surgides per a practicar el flag football.

FLAG ACCIÓ, funciona com una xarxa d'iniciatives, les quals tenen els seus propis ritmes de desenvolupament, és per això que és una organització que prioritza la participació i el "networking".  
Actualment hi ha 22 iniciatives (amb 1 equip o més) de flag football a Catalunya, dividides entre les modalitats de sub-13, sub-15, sub-18 i open.

Si has jugat a futbol americà, però has decidit deixar de jugar-hi i no vols perdre el contacte amb aquest esport, ni amb el club, pots venir a jugar amb nosaltres a futbol flag. Entra a formar part de l'equip Open de Futbol Flag dels Falcons.

Si tens més de 18 anys i t'agrada el futbol americà vine i prova el futbol flag. Segur que t'agradarà !!

Salt Falcons, el meu equip, el teu equip