Si t'agrada el Fútbol Americà no ho dubtis. Contacte amb nosaltres i t'explicarem com pots ser un Falcó més. Si tens entre 16 i 18 anys pots formar part del nostre equip Cadet. Si tens entre 18 i 20 anys pots formar part del nostre equip Junior, i si tens més de 20 anys, no ho dubtis, vine i forma part del nostre equip senior.

falco rb Salt Falcons
Benvinguts a la web oficial del primer equip de fútbol americà de la província de Girona.
Fundats l’any 1989, els Falcons som l’equip referent del fútbol americà a Girona, i el tercer equip més antic de l’estat amb una activitat ininterrumpuda durant 25 temporades.

Els Falcons remunten 14 punts als Legends.

El primer partit de la història contra els Legends a Torrelles de Llobregat no va començar bé pels Falcons, que van notar les baixes d'alguns jugadors i el fet que d'altres jugaven en posicions poc habituals.

El primer quart va ser un anar i tornar dels atacs sense crear cap mena de perill, però al segon el millor jugador dels Legends, Alejandro Moreno, va trencar uns quants placatges i va còrrer mig camp per anotar el primer TD del seu equip en competició oficial.

Els Falcons van començar a jugar més per l'aire, però Legends va interceptar (també per mitjà de l'Alejandro Moreno) un llençament massa forçat del quarterback saltenc i el va retornar per TD, posant el 14-0 al marcador.

L'atac dels Falcons va reaccionar ràpidament amb un llarg llençament d'en Ramon Quintana que en Josep Caixàs va convertir en el 14-7 amb el que es va arribar al descans. Aquesta gran jugada va donar aire als jugadors dels Falcons, que van sortir al camp a la segona meitat amb molta més concentració i contundència.

El tercer quart va transcòrrer sense anotacions, però amb els Falcons molt a prop de la Endzone contrària, i a la primera jugada del darrer quart Gabriel Santana rebia un pase per TD. El coach Formatjé va decidir anar a pels dos punts de la conversió en comptes de xutar el punt extra i Giancarlos Andia va aconseguir la recepció que posava als Falcons pel davant al marcador 14-15.

Aquesta anotació va ser un cop molt dur pels Legends, que es van anar diluint davant de l'empenta dels saltencs al darrer quart. Dos recepcions per TD d'en Nil Sicart, que va aprofitar molt bé els grans bloquejos de la línia d'atac, i la fermesa de la defensa, amb dues intercepcions pràcticament consecutives d'en Ramon Quintana a les acaballes del matx, van consolidar la victòria dels Falcons per 14-29.

Cal destacar el debut d'en Gerard Matas com a Defensive End, que va cuallar un gran partit i la nova intercepció de l'Albert Prat, que amb en Miguel Angel Quilez i l'Aloit Tubert van ser una secundària infranquejable.

Els altres partits de la jornada van tenir els següents resultats:

Reds 26 Imperials 27

Eagles 37 Senglars 12

Uroloki 6 Bocs 66

Amb aquesta victòria Bocs es converteix en lider invicte, pel darrera queden Imperials, Eagles, Senglars i Falcons empatats amb 2 victòries i una derrota i tanquen la classificació Uroloki i Legends que encara no han guanyat cap partit.

El proper partit pels Falcons serà després de l'aturada nadalenca, el 13 de gener a les 17:00 a Argentona.