Vols jugar ?

apuntarse3

Si t'agrada el Fútbol Americà no ho dubtis. Contacte amb nosaltres i t'explicarem com pots ser un Falcó més. Si tens entre 16 i 18 anys pots formar part del nostre equip Cadet. Si tens entre 18 i 20 anys pots formar part del nostre equip Junior, i si tens més de 20 anys, no ho dubtis, vine i forma part del nostre equip senior.

 

Vine, prova-ho i queda't !!

falco rb Salt Falcons
Benvinguts a la web oficial del primer equip de fútbol americà de la província de Girona.
Fundats l’any 1989, els Falcons som l’equip referent del fútbol americà a Girona, i el tercer equip més antic de l’estat amb una activitat ininterrumpuda durant 25 temporades.

Equips

L'objectiu del Club és la pràctica del Fútbol Americà en totes les seves categories. Per aquesta raó empre participarem en les activitats de promoció del fútbol americà i del fútbol flag que es produeixin dins la nostra zona d'influència geogràfica. Al llarg de la història del club hem tingut equips en les categories senior, junior, cadet i flag.

La nostra intenció és aconseguir competir oficialment en les categories:

  • Cadet
  • Junior
  • Senior
  • Flag Sub-15
  • Flag Open

Si t'interesa el fútbol americà, no importa l'edad que tinguis. Contacta amb nosaltres i segur que el club et pot oferir una activitat adequada per a tú.

campus 4 apuntarse4 drills
Salt Falcons, el meu equip, el teu equip