Si t'agrada el Fútbol Americà no ho dubtis. Contacte amb nosaltres i t'explicarem com pots ser un Falcó més. Si tens entre 16 i 18 anys pots formar part del nostre equip Cadet. Si tens entre 18 i 20 anys pots formar part del nostre equip Junior, i si tens més de 20 anys, no ho dubtis, vine i forma part del nostre equip senior.

falco rb Salt Falcons
Benvinguts a la web oficial del primer equip de fútbol americà de la província de Girona.
Fundats l’any 1989, els Falcons som l’equip referent del fútbol americà a Girona, i el tercer equip més antic de l’estat amb una activitat ininterrumpuda durant 25 temporades.

Notícies

Un altre derby gironí i una altra victòria pels Falcons de Salt. Aquest cop han derrotat als veïns de Vall d'Aro per un ample marge, 27-7. El partit no ha començat bé pels Falcons, ja que al retorn de kick off inicial no s'ha pogut atrapar la pilota i l'han recuperat els Senglars al voltant de la iarda 30 dels Falcons. Amb una situació tan favorable els Senglars han pogut còrrer fins a la iarda 1 dels Falcons, que en un goal line stand formidable han aturat l'atac visitant.

dsc03126

L'atac saltenc ha dominat el partit sense massa problemes i com a mostra tenim el seu primer drive, on ha portat la pilota des de la pròpia iarda 1 fins anotar amb una jugada del halfback, Nil Sicart. En aquest drive els Falcons han combinat l'atac terrestre amb el joc de passada, amb una llarguíssima recepció d'en Gerard Borrego.

La secundària local ha tornat a demostrar que està a un nivell òptim, ofegant el joc aèri dels Senglars i aconseguint dues intercepcions. Després de la primera, protagonitzada per en Joan Dergham, els Falcons han anotat el segon touchdown, amb una passada d'en Ramon Quintana i recepció del mateix Dergham, aquesta vegada en funcions de receptor obert.

Un nou drive dels Falcons ha estat culminat per una jugada interior del poderòs fullback Isidre Cuartero, que aprofitant la bona feina dels seus companys de la linia d'atac, feia pujar al marcador el 20-0. La defensa ha tornat a aturar als Senglars de seguida, però l'atac no ha pogut anotar, tot i arribar a tenir un 1er i goal dins la iarda 10 contraria. En 4rt down el quarterback saltenc ha llençat una intercepció a sobre de la linia de goal que ha estat retornada per touchdown pels Senglars, fent pujar el 20-7 amb el que s'acabaria la primera part.

A la segona part s'ha mantingut el guió de la primera i la defensa saltenca no ha permés cap anotació visitant. L'atac ha aconseguit un altre touchdown, mitjançant una cursa d'en Nil Sicart i ha mantingut el control del partit amb força comoditat.

La setmana vinent els Falcons descansen i tornaran a la competició el 12 de febrer a Barcelona on s'enfrontaran a Uroloki amb una plaça de playoff en joc.