Si t'agrada el Fútbol Americà no ho dubtis. Contacte amb nosaltres i t'explicarem com pots ser un Falcó més. Si tens entre 16 i 18 anys pots formar part del nostre equip Cadet. Si tens entre 18 i 20 anys pots formar part del nostre equip Junior, i si tens més de 20 anys, no ho dubtis, vine i forma part del nostre equip senior.

falco rb Salt Falcons
Benvinguts a la web oficial del primer equip de fútbol americà de la província de Girona.
Fundats l’any 1989, els Falcons som l’equip referent del fútbol americà a Girona, i el tercer equip més antic de l’estat amb una activitat ininterrumpuda durant 25 temporades.

Notícies

Pels seguidors dels Falcons aquesta temporada no és apta per cardíacs. Els Eagles de Vilafranca han estat uns rivals complicats que han obligat als Falcons a esforçar-se al màxim en un altre partit emocionant que no s'ha decidit fins als darrers moments.

flying nil

Els Falcons han tingut la primera possesió i han hagut de tornar-la amb un tres i fora, que ja feia preveure un partit complicat. Tot i això, en Nil Sicart ha aconseguit els primers 6 punts amb una cursa exterior, seguint els bons bloquejos de la línia d'atac, el fullback i els receptors.

La cobertura defensiva de la secundària dels Falcons ha estat magnífica i ha forçat als Eagles a abocar-se al joc terrestre. Cal destacar el treball dels dos cornerbacks, Abel Palomares i Josep "Cash" Caixàs, que han tallat les ales dels Eagles.

Els de Vilafranca han demostrat que poden moure la pilota utilitzant la carrera i amb un touchdown al segon quart, amb el punt extra anotat, han deixat el marcador en un 7-6 que reflexava la igualtat de forces i l'equilibri en el joc dels dos equips.

isidre provoca fumble

Els saltencs han reaccionat a la segona part i han jugat com l'equip que s'havia vist a les tres primeres jornades. Han aturat el primer drive dels Eagles de seguida i en la primera possesió han mogut bé la pilota, arriban fins a la end zone gràcies a una altra cursa d'en Nil Sicart.

A partir d'aquí la defensa dels Falcons ha ofegat l'atac dels Eagles i el joc al darrer quart s'ha desenvolupat pràcticament sempre al camp dels Eagles. En una gran jugada el center/defensive end dels Falcons, Guillem Lloret, ha placat el corredor dels Eagles a la end zone dels de Vilafranca, aconseguint un safety i els darrers dos punts en pujar al marcador.

Amb el definitiu 7-14 al marcador els Eagles han intentat remuntar amb el joc aeri, però la defensa dels Falcons no els ha permés avançar.

El proper partit es jugarà diumenge vinent a les 17:00 de la tarda al Camp Municipal de Salt. Els Falcons reben els Vall d'Aro Senglars, que aquesta jornada han perdut a Saragossa davant Hornets (30-13) i que ocupen la darrera possició de la taula. Tot i haver perdut els quatre partits disputats, els Senglars han mostrat un bon joc i no es pot oblidar que el derby gironí sempre genera bons patits de football.