Vols jugar ?

apuntarse3

Si t'agrada el Fútbol Americà no ho dubtis. Contacte amb nosaltres i t'explicarem com pots ser un Falcó més. Si tens entre 16 i 18 anys pots formar part del nostre equip Cadet. Si tens entre 18 i 20 anys pots formar part del nostre equip Junior, i si tens més de 20 anys, no ho dubtis, vine i forma part del nostre equip senior.

 

Vine, prova-ho i queda't !!

falco rb Salt Falcons
Benvinguts a la web oficial del primer equip de fútbol americà de la província de Girona.
Fundats l’any 1989, els Falcons som l’equip referent del fútbol americà a Girona, i el tercer equip més antic de l’estat amb una activitat ininterrumpuda durant 25 temporades.

Notícies

Els Falcons van quedar-se a un petit pas de batre els Imperials, actuals campions de la LCFA. El resultat final de 12-13 parla per si mateix de la igualtat que es va fer palesa al terreny de joc.

dsc03106

Els de Reus es van avançar al primer quart, amb un touchdown seguit per la conversió del punt extra, que a la fi del partit seria decissiu. Aquesta anotació no hauria d'haver pujat al marcador, ja que el quarterback dels reusencs havia creuat la linea de scrimmage abans de fer la passada cap al seu company, fet il.legal que hauria d'haver invalidat el touchdown.

Els saltencs continuaven amb el seu joc terrestre, que tan bon resultat està donant aquest any, i culminaven un llarg drive amb un quarterback sneak que sorprenia la defensa rival i que permetia en Ramon Quintana entrar passejant a la end zone.

El marcador reflectia un 6-7 quan en una de les seves escapades característiques en Nil Sicart feia un touchdown de més de 60 iardes que va ser anulat pels àrbitres per un bloqueig il.legal (chop-block, on dos atacants fan un bloqueig simultani d'un defensor, iniciant un d'ells el contacte per sota la cintura i un altre per dalt) molt discutit pels Falcons i totalment inexistent. De fet, és el linebacker dels Imperials qui fa un cut-off al fullback dels Falcons, just abans de que el receptor dels Falcons arribi a contactar amb el linebacker.

La primera part va acabar amb una gran defensa dels Falcons, que van fer un goal line stand impressionant, fet que demostra que la defensa està madurant i tot fa pensar que tornarà a ser la unitat temible que durant molts anys va fer guanyar molts partits als Falcons.

En la represa, els Falcons es van avançar amb un touchdown d'en Nil Sicart, en culminar una altra carrera de més de 50 iardes. Aquesta temporada dels saltencs han aconseguit explotar la velocitat dels seus backs amb els bloquejos de tot l'atac, i la linia ofensiva ja està plenament consolidada.

En una badada considerable, la defensa local va permetre la única jugada llarga dels Imperials, que va acabar en touchdown i va posar al marcador el definitiu 12-13. Els Falcons van recuperar la possesió amb més de 2 minuts per jugar i 80 iardes per avançar, però el comeback no va ser possible.

Tot i la desfeta, els Falcons han demostrat que són ferms candidats a entrar als playoff i arribar el més amunt possible aquesta temporada. El proper partit es jugarà després de l'aturada nadalenca, el 15 de gener a Vilafranca del Penedés davant dels Eagles.

 

Salt Falcons, el meu equip, el teu equip