Si t'agrada el Fútbol Americà no ho dubtis. Contacte amb nosaltres i t'explicarem com pots ser un Falcó més. Si tens entre 16 i 18 anys pots formar part del nostre equip Cadet. Si tens entre 18 i 20 anys pots formar part del nostre equip Junior, i si tens més de 20 anys, no ho dubtis, vine i forma part del nostre equip senior.

Benvinguts a la web oficial del primer equip de fútbol americà de la província de Girona.
Fundats l’any 1989, els Falcons som l’equip referent del fútbol americà a Girona, i el tercer equip més antic de l’estat amb una activitat ininterrumpuda durant 25 temporades.

Notícies

Gran victòria dels Falcons a Saragossa

Des de bon començament els Falcons van mostrar al seu rival que venien disposats a emportar-se la victòria. El partit va començar amb el kick-off de Hornets que ells mateixos van recuperar, donant l'opurtunitat de marcar als Hornets. Ja en la següent jugada, un fumble dels Hornets recuperat per en Joan Dergham van tornar a deixar les coses al seu lloc i l'atac dels falcons va començar un imparable drive fins arribar a menys d'una iarda de la zona d'anotació dels Hornets. En una còmode carrera central en Ramon Quintana va anotar el primer touchdown (0-6).

foto4

Encara era el primer quart, i l'atac dels Hornets va iniciar el seu drive sense gaire forntura. Després de dues jugades parades per la defensa dels falcons, un nou fumble recuperat de nou per en Joan Dergam tornava a donar la possessió a l'equip Gironí a la iarda 17 dels Hornets. En una gran carrera de 17 iardes en Nil Sicart aconseguia anotar el segon touchdown per els Falcons, que a falta de 4 minuts per acabar el primer quart ja guanyaven per 0-12. Els Hornets no donaven el partit per perdut, I en una gran passada de 40 iardes del quarterback al seu receptor Alberto Serrano va acostar als Hornets fins a la iarda 20 dels falcons. La defensa dels Falcons no estava disposada a cedir i un nou fumble, aquesta vegada recuperat per en Jousa Bayona, que va tenir una destacada actuació en la defensa dels Falcons, tornava a donar opcions a l'atac Gironí. Una gran cursa de 30 iardes d'Isidre Cuartero tornava a deixar als Falcons al camp dels Hornets. Els Hornets no sabiem com parar les curses dels Falcons, I quan ja semblava que tornarien a anotar, el cornerback de Hornets Adrian Lahoz va recuperar un fumble corrent les 50 iardes que el separaven de la zona d'anotació dels Falcons. La posterior conversió del punt extra deixava el marcador del primer quart en un emocionant 7-12, tot I el clar domini dels falcons. El segon quart va tornar a ser de clar domini Gironí, que va anar combinant el joc de passada I carrera fins arribar a la zona a 3 iardes  de la zona d'anotació dels Hornets. L'Isidre Cuartero, amb una carrera de 3 iardes anotava un nou touchdown pels falcons, que amb la posterior conversió deixaven el marcador en un 7-19. Els Hornets van intentar reaccionar, però la defensa dels Falcons, que no va cedir cap punt en tot el partit aturava tots els intents de l'equip de Saragossa. Una intercepció de l'Albert Prat posava fí al darrer intent de Hornets per escorçar la diferència abans de la mitja part.
La segona part no va aportar gaires novetats al joc aportat pels dos equips. Els Hornets no aconseguien sorprendre a l'atent defensa del Falcons, i el potent atac Gironí trencava una I altre vegada la defensa Saragossana, aconseguint amb una cursa de Ramon Quintana la darrera anotació del partit (7-25).