Si t'agrada el Fútbol Americà no ho dubtis. Contacte amb nosaltres i t'explicarem com pots ser un Falcó més. Si tens entre 16 i 18 anys pots formar part del nostre equip Cadet. Si tens entre 18 i 20 anys pots formar part del nostre equip Junior, i si tens més de 20 anys, no ho dubtis, vine i forma part del nostre equip senior.

falco rb Salt Falcons
Benvinguts a la web oficial del primer equip de fútbol americà de la província de Girona.
Fundats l’any 1989, els Falcons som l’equip referent del fútbol americà a Girona, i el tercer equip més antic de l’estat amb una activitat ininterrumpuda durant 25 temporades.

Notícies

El primer partit de la temporada ha deixat sensacions agredolces al públic, al staff técnic i als jugadors dels Falcons. Tot i perdre per un ajustat marge (13-19), l’equip ha mostrat una gran millora respecte al mateix enfrontament de la passada temporada (els Bocs van vèncer per un contundent 49-0), i respecte al rendiment general, tan ofensiu com defensiu de l’any passat.

La forta pluja que va caure durant quasi tot el partit va marcar la tria de jugades dels dos equips, que es van decantar per la carrera, en detriment de les jugades per l’aire, molt complicades en condicions d’aigua.

La primera possesió va ser dels Falcons, que no podien avançar i intentaven allunyar la pilota amb un punt que no va arribar a ser xutat. Així doncs, la possesió era pels Bocs dins la red zone dels Falcons, cosa que propiciaba un TD visitant força còmode.

foto3

Ja al segon quart, una carrera espectacular de unes 60 iardes d’en Nil Sicart per TD i el punt extra convertit per ell mateix donava avantatge al marcador als Falcons (7-6). Ja acabant el quart, en Ferran Pallarolas va aconseguir la única recepció dels Bocs en tot el partit i va anotar el segon TD del seu equip, que deixaba un marcador de 7-13 en arribar al final de la primera meitat.

Si a la primera part plovia amb força, a la segona diluviaba. Estaba clar que els dos equips continuarien jugant a carrera i els bons bloquejos dels Bocs en atac van portar un altre TD al marcador ben aviat. Amb un 7-19 al marcador els Falcons havien de marcar dos TD i la intensitat de la pluja no permetia el joc aeri.

Quan faltaba menys de dos minuts la pluja va parar i els Falcons van fer un gran drive combinant pases i carreres i van anotar el darrer TD del partit amb una jugada d’engany que va permetre al Quarterback entrar a la end zone prácticamente caminant.

foto2

El resultat final de 13-19 mostra un gran equilibri entre els dos equips i fan encarar la temporada amb bones perspectives als saltencs. El proper partit es jugarà a Saragossa contra els Hornets el proper dissabte 3 de desembre a les 17:00.