Si t'agrada el Fútbol Americà no ho dubtis. Contacte amb nosaltres i t'explicarem com pots ser un Falcó més. Si tens entre 16 i 18 anys pots formar part del nostre equip Cadet. Si tens entre 18 i 20 anys pots formar part del nostre equip Junior, i si tens més de 20 anys, no ho dubtis, vine i forma part del nostre equip senior.

Benvinguts a la web oficial del primer equip de fútbol americà de la província de Girona.
Fundats l’any 1989, els Falcons som l’equip referent del fútbol americà a Girona, i el tercer equip més antic de l’estat amb una activitat ininterrumpuda durant 25 temporades.

Notícies

Dolorosa derrota al derby.

En un partit molt ajustat els Falcons han caigut derrotats a Sta. Cristina d'Aro pels Senglars (7-6). L'atac dels saltencs ha estat desaparescut fins al darrer quart, i tot i la bona feina de la defensa i que s'han tingut oportunitats per guanyar el partit, només han pogut aconseguir una anotació.

La primera meitat ha comportat un constant patiment pels Falcons, que no han pogut impossar el joc terrestre, asfixiats per la defensa dels Senglars. La defensa aguantaba el marcador amb empat a zero, però en la darrera jugada del segon quart el corredor # 21 dels Senglars s'ha escapat i ha anotat el Touchdown que, amb el punt del xut adicional, els ha valgut per endur-se el partit.

La segona part ha arrencat millor pels Falcons, amb la defensa provocant un tres i fòra, però l'atac ha fet un fumble a la primera jugada i ha perdut la possesió. El tercer quart ha passat molt ràpid degut al joc de curses d'ambdós equips i s'ha arribat al quart definitiu amb un marcador de 7-0.

El darrer quart s'ha fet etern pels Senglars, que han baixat físicament, i els Falcons han començat a dominar la línia de scrimmage, tant en atac com en defensa. Gabriel Santana ha rebut un pase que ha convertit en TD i els Falcons han decidit anar pel partir, i en comptes de xutar han intentat la conversió de dos punts, però l'intent no ha resultat positiu.

Amb només cinc minuts per jugar els Senglars han consumit el rellotge i han tingut la sort de cara, ja que en una jugada que els hagués deixat amb un 4rt down llarg molt a prop de la seva endzone, els saltencs han rebut una penalització per facemask que ha donat 1er down als Senglars i ha liquidat el partit.

El proper partit dels Falcons els portarà cap al Baix Llobregat i els enfrontarà amb l'equip novell de la categoria, els Legends.