Vols jugar ?

apuntarse3

Si t'agrada el Fútbol Americà no ho dubtis. Contacte amb nosaltres i t'explicarem com pots ser un Falcó més. Si tens entre 16 i 18 anys pots formar part del nostre equip Cadet. Si tens entre 18 i 20 anys pots formar part del nostre equip Junior, i si tens més de 20 anys, no ho dubtis, vine i forma part del nostre equip senior.

 

Vine, prova-ho i queda't !!

falco rb Salt Falcons
Benvinguts a la web oficial del primer equip de fútbol americà de la província de Girona.
Fundats l’any 1989, els Falcons som l’equip referent del fútbol americà a Girona, i el tercer equip més antic de l’estat amb una activitat ininterrumpuda durant 25 temporades.

Notícies

S'acosta el derby gironí. 

Aquest proper diumenge 2 de desembre a les 12:00h al Camp Municipal de Sta. Cristina d'Aro es viurà un dels partits més emotius de la temporada, el derby gironí entre els Senglars de Vall d'Aro i els Falcons de Salt.

Senglars vs Falcons poster 

El partit enfronta als únics representants del futbol americà gironí a la Lliga Catalana i s'ha convertit en un clàssic de la temporada regular. Tot i dominar històricament les sèries, els Falcons faran bé de no confiar-se davant un rival que arriba a la segona jornada com a líder del campionat, després de vèncer als debutants Legends de Torrelles de Llobregat per un contundent 46-0. 

Els Senglars van haver de fer servir molt el seu joc terrestre degut a l'intensitat de la pluja, un apartat en el que destaquen els corredors Albert Gil i Joan Terradas, però compten també amb un bon atac aèri, dirigit pel jove Quarterback Alexandru Peru, que va llençar una passada de Touchdown per en Marc Ponce.

Per la seva part, els Falcons arriben també en un bon estat de forma després de guanyar als Eagles per un ajustat 32-25 en un partit vital per les aspiracions de playoff dels saltencs. L'entrenador principal, Xevi Formatjé, està molt satisfet amb el comportament de l'atac, que li va permetre controlar el partit contra els de Vilafranca, amb un Nil Sicart estratosfèric, que va obtenir una mitjana de 16.85 iardes per carrera, el seu rècord personal, amb 246 iardes totals i 3 TD's.

En defensa, un immens Alex Massaguer, que va liderar la unitat amb 15 placatges, 5 assistències i un fumble recuperat, necessita més aportació de la resta de jugadors per frenar l'atac empordanès. Jugadors com el Linebacker Jacob Perez o l'End Josua Bayona han de ser decissius per la consistència defensiva dels Falcons. 

El coach saltenc espera imposar el seu joc terrestre i que la defensa s'empri amb la seva contundència habitual per aconseguir la segona victòria de la temporada.

Salt Falcons, el meu equip, el teu equip