Si t'agrada el Fútbol Americà no ho dubtis. Contacte amb nosaltres i t'explicarem com pots ser un Falcó més. Si tens entre 16 i 18 anys pots formar part del nostre equip Cadet. Si tens entre 18 i 20 anys pots formar part del nostre equip Junior, i si tens més de 20 anys, no ho dubtis, vine i forma part del nostre equip senior.

Benvinguts a la web oficial del primer equip de fútbol americà de la província de Girona.
Fundats l’any 1989, els Falcons som l’equip referent del fútbol americà a Girona, i el tercer equip més antic de l’estat amb una activitat ininterrumpuda durant 25 temporades.

Notícies

Gran victòria per començar la temporada

Començar la temporada amb una victòria sobre un dels rivals directes en la lluita pels playoff és molt important, i l'equip dirigit per en Xevi Formatjé n'era ben conscient. Els Falcons i els Eagles van sortir molt motivats al camp, sota una fina pluja que es va fer present durant bona part de la tarda a Salt.

wildcard

Els saltencs van aconseguir de seguida imposar el seu joc d'atac desde la formació shotgun, amb bones curses dels Runningbacks i passades curtes. Cal destacar el partit espectacular d'en Nil Sicart, amb 219 iardes terrestres, 27 iardes de recepció i 3 Touchdowns, i el debut de l'Oriol Aymerich, amb 72 iardes en curses, 23 en recepcions i 1 Touchdown.

En la segona possesió del primer quart els Falcons s'avançaven al marcador amb un TD de recepció d'en Nil Sicart i el punt extra convertit per ell mateix. Els Eagles responien amb un TD del seu jugador estrella, Ignasi Blanca, però Ramon Quintana va bloquejar el xut a pals (7-6).

Els Falcons tornaven a anotar per mitjà d'una cursa d'en Nil Sicart, que trovaba els forats que la línia d'atac li obria, tot i no comptar amb el Tightend titular, Gerard Borrego, de baixa per lesió. El Centre Guillem Lloret i els Guards Alex Martin i Xavier Perelló formen una de les unitats més sòlides de la lliga, ajudats en aquest partit per l'Alex Massaguer i en Gabriel Santana en funcions de Tightend.

En començar el seguent drive, els de Vilafranca aconseguien un big play amb una cursa de 60 iardes per TD de l'Ignasi Blanca, que va estar a prop de les 200 iardes en total. Semblava que amb el marcador igualat podria haver un canvi en el momentum del partit, però en la primera jugada desde la iarda 20 dels Falcons en Nil Sicart va aprofitar una escletja a la línia i va trencar múltiples placatges per recòrrer tota la distància que el separava de la Endzone vilafranquina i anotar un nou TD seguit pel punt extra d'en Josep Caixàs (20-13).

La defensa dels Falcons, liderada per un inmens Alex Massaguer (15 placatges, 5 assistències i 1 fumble recuperat), va recuperar un fumble dels Eagles a la iarda 20 contrària, i amb menys de 2 minuts per terminar la primera meitat no va perdonar. El TD va arribar amb una option del Quarterback Ramon Quintana, que suposava el 26-13 amb el que s'arrivaba al descans.

A la segona part continuava el mateix joc exhibit a la primera, amb uns Eagles molt constants en el seu joc terrestre, i un altre TD de l'Ignasi Blanca. Ja al darrer quart, un gran drive dels Falcons amb un altre big play d'en Nil Sicart, era culminat per l'Oriol Aymerich, que en una jugada plena de força aconseguia el seu primer TD (32-19).

Els Eagles necessitaven dos Touchdowns i només en van poder aconseguir un, amb una recepció de 60 iardes d'Elías Ramírez, que posava el definitiu 32-25 al marcador. La defensa dels saltencs va aconseguir aturar el darrer drive dels Eagles i l'atac va avançar amb curses per consumir temps i liquidar el matx.

Els altres enfrontaments de la jornada han tingut els següents resultats:

Terrassa Reds 16, Barcelona Uroloki 0

Vall d'Aro Senglars 46, Torrelles Legends 0

Argentona Bocs 21, Reus Imperials 0

El proper compromís pels Falcons els durà cap a terres empordaneses: serà el diumenge 2 de desembre a les 12:00h al Camp Municipal de Sta. Cristina d'Aro, on es viurà el derby gironí entre Senglars i Falcons.