Si t'agrada el Fútbol Americà no ho dubtis. Contacte amb nosaltres i t'explicarem com pots ser un Falcó més. Si tens entre 16 i 18 anys pots formar part del nostre equip Cadet. Si tens entre 18 i 20 anys pots formar part del nostre equip Junior, i si tens més de 20 anys, no ho dubtis, vine i forma part del nostre equip senior.

Benvinguts a la web oficial del primer equip de fútbol americà de la província de Girona.
Fundats l’any 1989, els Falcons som l’equip referent del fútbol americà a Girona, i el tercer equip més antic de l’estat amb una activitat ininterrumpuda durant 25 temporades.

Notícies

Positiva presentació dels Falcons 2012-2013 a Terrassa

Tot i les nombroses baixes els Falcons van aconseguir desplegar un bon joc en totes les fases del partit que els va enfrontar als Reds de Terrassa en el III Memorial Alex Sales. El partit va començar amb un minut de silenci en record del que va ser jugador de Reds.

L'equip de Terrassa, que l'any passat jugava a la Lliga espanyola (LNFA), va demostrar que té bons jugadors amb bona técnica, i va dominar la primera meitat del matx, adelantant-se amb un touchdown de recepció. Però a les acaballes del segon quart, una intercepció de l'Albert Prat va donar l'oportunitat d'un darrer atac als Falcons, que no el van desaprofitar. La connexió entre el quarterback Ramon Quintana i el receptor rookie Giancarlos Andía va resultar en un avenç de 24 iarder pel touchdown, que posava el 7-6 al marcador amb que s'arribava al descans.

Reds vs Falcons 4

La segona part va ser ben diferent, amb clar domini dels saltencs, que van aconseguir controlar perfectament l'atac dels Reds. Amb una carrera interior de 9 iardes d'en Nil Sicart posaven el 7-12 al marcador i en la següent possesió dels terrassencs en Xavier Perelló, en funcions de tackle defensiu, recuperava un fumble i el retornava 22 iardes esclafant als jugadors dels Reds que l'intentaven aturar, per anotar un touchdown espectacular que posava el 7-19 definitiu al marcador.

Reds vs Falcons 13

Al darrer quart els Falcons van liquidar el temps amb un drive que va creuar tot el camp fins a la iarda 1 contrària, on els Reds van fer un gran goal line stand i no van permetre l'anotació.

La nota més positiva a part de la victòria va ser el debut de quatre rookies, que van mostrar prou qualitat: en Maxi López i en Chris Laungayan com a tackles defensius, en Miguel Ángel Quílez com a cornerback i en Giancarlos Andía com a receptor, que va aconseguir bones jugades, un touchdown i ser nombrat MVP del partit.

Reds vs Falcons 27

La nota negativa ha estat la lesió del tight end Gerard Borrego, que ha patit el trencament del metacarpià de la mà dreta, cosa que el mantindrà apartat de l'equip fins al gener.

El proper compromís dels Falcons serà el primer partit de la Lliga Catalana de Futbol Americà, que els enfrontarà als Eagles de Vilafranca el proper diumenge 18 de novembre, a les 17h al Camp Municipal de Salt.