Vols jugar ?

apuntarse3

Si t'agrada el Fútbol Americà no ho dubtis. Contacte amb nosaltres i t'explicarem com pots ser un Falcó més. Si tens entre 16 i 18 anys pots formar part del nostre equip Cadet. Si tens entre 18 i 20 anys pots formar part del nostre equip Junior, i si tens més de 20 anys, no ho dubtis, vine i forma part del nostre equip senior.

 

Vine, prova-ho i queda't !!

falco rb Salt Falcons
Benvinguts a la web oficial del primer equip de fútbol americà de la província de Girona.
Fundats l’any 1989, els Falcons som l’equip referent del fútbol americà a Girona, i el tercer equip més antic de l’estat amb una activitat ininterrumpuda durant 25 temporades.

Notícies

Comença la nova temporada !

falcons-reds-2008
Foto darrer partit entre Falcons i Reds (2008)

Aquest proper dissabte 27 d'octubre a les 18h els Falcons enceten la temporada amb la seva participació al III Memorial Alex Sales. Un partit amistós que disputaran a l'Estadi de Can Jofresa a Terrassa i que els enfrontarà als Vallès Reds, equip que la passada temporada va jugar la Lliga Espanyola i que enguany jugarà la Lliga Catalana. Aquest primer enfrontament servirà per saber a quin nivell es trova l'equip saltenc a tres setmanes de començar la competició oficial. Es tracta d'un bon test contra un dels principals favorits pel títol, que permetrà a en Xevi Formatjé valorar si els jugadors novells s'han adaptat correctament a la positiva dinàmica de l'equip, que la passada temporada va aconseguir arribar fins a les semifinals de la LCFA.

Reds vs Falcons 2012

Els Falcons mantenen la columna vertebral de les temporades anteriors, amb homes tan experimentats com el Centre Guillem Lloret, el Linebacker Alex Massaguer, el Tight End Gerard Borrego, el Quarterback Ramon Quintana o els Receptors Joan Dergham i Josep Caixàs.

El staff tècnic dels saltencs té plena confiança també amb els joves que tan bon joc va desenvolupar l'any passat, com el Lineman Alex Martin, el Runningback Nil Sicart o els Ends Josua Bayona i Jacob Perez.

El Head Coach dels Falcons comptarà també amb tres antics jugadors que aquest any s'incorporen novament i que poden aportar molta consistència tan en atac com en defensa: el Lineman Xavier Perelló, el Runningback Gabriel Santana i el Defensive Back Aloit Tubert.

Aquestes incorporacions i les dels nous rookies fan pensar que l'equip podrà evitar la davallada física que va patir a la segona meitat de la temporada passada. 

Salt Falcons, el meu equip, el teu equip